Onze expertises

Zonnepanelen zijn nog steeds dé manier om energiekosten te besparen. Zelfs als teruglevering van stroom aan het net niet of beperkt mogelijk is of wanneer de energiemaatschappij extra kosten in rekening brengt. Wel wordt een slimme en integrale aanpak van verduurzaming steeds belangrijker. De experts van Volting voorzien jouw dak of terrein graag van een passende oplossing in duurzame energie. Zelfs in de meest complexe situaties.

 

Wij zetten graag die extra stap

Juíst bij vraagstukken waar geen standaardoplossing voor is, denken wij graag mee. Is er onvoldoende draagvermogen van het dak of onvoldoende aansluitcapaciteit voor (terug)levering van opgewekte energie? Dankzij ons grondige voortraject en de kennis en ervaring binnen Volting zijn wij in staat om complexe vraagstukken te beantwoorden. Volting denkt in mogelijkheden en brengt de opgewekte energie, de opslag en het verbruik slim en efficiënt bij elkaar.

Zonnepanelen Volting vergezicht

Zonnestroominstallaties voor

zakelijk vastgoed

Installaties voor

zwakke daken

Installaties voor

complexe daken

Innovaties

Zonnestroom-installaties voor zakelijk vastgoed

Of het nu gaat om vastgoedbeheerders, woningcorporaties, VvE’s, overheden of zorg- of onderwijsinstellingen, Volting biedt oplossingen voor de gehele zakelijke markt. Van gedegen advies en professionele, veilige plaatsing tot beheer en onderhoud.

Zonnestroom-installaties voor zwakke daken

Ruim de helft van de daken van commercieel vastgoed in Nederland heeft onvoldoende draagkracht voor zonnepanelen. Volting is specialist in zonnepanelen op dit soort daken. Dankzij innovatieve oplossingen kunnen wij in de meeste gevallen – zonder dure aanpassingen aan de constructie – tóch een rendabel zonnestroomsysteem installeren. Dat doen we in samenwerking met onze partners Solarge en Rable.

Volting complexe daken zonnepanelen

Zonnestroom-installaties voor complexe daken

Ook voor panden met complexe daken hebben we bij Volting de kennis en oplossingen in huis om toch een zonnestroomsysteem te kunnen installeren. Denk aan panden waarbij de toegang tot het dak een obstakel vormt in operationele of uitvoerende zin, panden met bijzondere vormen en panden waarbij er een grote operationele uitdaging bestaat, zoals hartje centrum of aan een drukke weg die niet zomaar kan worden afgezet.

Waar anderen stoppen, gaan wij verder

Van begin tot eind is alles goed geregeld

Alles in huis voor professionele bewonerscommunicatie

Innovaties

Een steeds complexer energielandschap vraagt om een creatieve aanpak. Voor zakelijke klanten en VvE’s leveren we oplossingen door verder te kijken dan de standaardopties. Achter de schermen zijn we bovendien continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, zoals solar carports en combinaties van zonnepanelen en laadpalen. Interesse of benieuwd waar we nog meer aan werken?

Volting innovatie zonne-energie

Benieuwd wat Volting Energy Solutions voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.