Zonnestroom-installaties

Om te verduurzamen zijn zonnepanelen nog steeds een slimme en rendabele investering. Niet alleen omdat ze zorgen voor een lagere energierekening, maar ook omdat de waarde van het pand stijgt en het energielabel verbetert. Ga je voor een zonnestroominstallatie van Volting, dan ben je ook nog eens verzekerd van een perfect werkend systeem zonder zorgen. Wat voor uitdaging je ook hebt, wij helpen jouw organisatie verduurzamen. Waar andere stoppen gaan wij verder.

Zonnestroom-installaties voor de gehele zakelijke markt

Of het nu gaat om vastgoedbeheerders, woningcorporaties, VvE’s, overheden of zorg- of onderwijsinstellingen, Volting biedt oplossingen voor de gehele zakelijke markt.

Bij ons krijg je altijd een eerlijk en degelijk advies. We kijken wat er mogelijk is en maken een plan specifiek voor jouw dak. Bovendien gaan we graag een uitdaging aan. Zo zijn we ook gespecialiseerd in zwakke daken en complexe daken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pand(en)?

> Neem contact met ons op

Zonnestroominstallatie Volting

Waarom kiezen voor een zonnestroominstallatie van Volting?

Van begin tot eind is alles goed geregeld

Creatieve oplossingen voor zelfs de meest complexe opdrachten

Alles in huis voor professionele bewonerscommunicatie

Volting dak vol zonnepanelen

Regelgeving en subsidie

Er is in Nederland steeds meer regelgeving als het gaat om verduurzaming. Als grootverbruiker val je binnen de energiebesparingsplicht, kantoorgebouwen moeten minimaal een energielabel C hebben, er zijn eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) en ga zo maar door. Zonnepanelen helpen om aan deze eisen te voldoen. Ze dragen bij aan een beter energielabel, BENG-3 en hebben vaak een terugverdientijd die binnen de energiebesparingsplicht valt.

Gelukkig zijn er ook tal van subsidies en financiële mogelijkheden voor zonnepanelen. Zo kun je denken aan:

  • SDE++ voor grootverbruikers (>3x80A aansluiting).
  • Investeringsaftrek voor bedrijven zoals de EIA– en/of KIA-regeling.
  • SCE voor energiecoöperaties.
  • SEEH voor VvE’s.

Volting voorziet je ook hierin graag van advies.

Van begin tot eind een goed verhaal

Kies je voor een zonnestroomsysteem van Volting, dan weet je zeker dat jouw installatie goed staat én goed blijft staan. We ontzorgen je zo veel mogelijk:

  • We geven je gedegen en eerlijk advies. Met ruim 12 jaar ervaring en samenwerkingen met specialistische leveranciers vinden we oplossingen in zelfs de meest complexe situaties.
  • Onze ervaren monteurs werken uiteraard conform Scope 12. Omdat (bijna) al onze monteurs bij ons in dienst zijn, weten wij zeker dat ze goed zijn opgeleid en werken volgens onze hoge kwaliteitseisen.
  • Als dat nodig is, hebben we ook zelf ervaren bewonersconsulenten in dienst. Zij zorgen ervoor dat de communicatie met bewoners tijdens het hele traject soepel verloopt.
  • Zijn we klaar met de installatie? Dan kunnen we het systeem ook onderhouden en zorgen dat het optimaal blijft werken. Op dit moment monitoren we dagelijks al ruim 1400 installaties.
  • Volting maakt bovendien deel uit van Carefos. Deze groep specialistische bedrijven werkt samen aan het verduurzamen van Nederland. Wil je bijvoorbeeld meer renoveren en verduurzamen dan alleen zonnepanelen? Bij Carefos vind je alles onder één dak en dat maakt samenwerken een stuk eenvoudiger. Dat is de kracht van samen!
Volting zakelijke zonnepanelen

Benieuwd wat we voor jouw gebouw kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op.